O NOUĂ INVENȚIE VA FI LANSATĂ LA SALONUL INTERNAȚIONAL DE INVENTICĂ EUROINVENT, CARE VA AVEA LOC LA IAȘI, ÎN PERIOADA 11-13 MAI 2023.

Această invenție promițătoare, dezvoltată de ing. Alexandru Vlad și Ileana Vlad, reprezintă un pas important către o nouă formă de energie, cu un impact semnificativ asupra viitorului omenirii si care are potențialul de a schimba paradigma producției de energie electrică.

Dragi prieteni și colegi,

Avem plăcerea să vă invităm la Salonul Internațional de Inventică Euroinvent, care va avea loc în perioada 11-13 mai 2023, la Iași, unde va fi lansată o nouă invenție revoluționară în producția de energie electrică.

Această invenție promițătoare, dezvoltată de fondatorii companiei, ing. Alexandru Vlad și Ileana Vlad, reprezintă un pas important în direcția unei surse de energie curate, sustenabile și inovatoare. Inovația este bazată pe biocâmpul ființelor vii și are potențialul dea schimba paradigma producției de energie electrică. Inventatorii sunt cunoscuți pentru interesul lor în domeniul energiilor regenerabile și dedicării lor pentru aducerea pe piață a soluțiilor inovatoare care pot contribui la un viitor mai verde și mai sigur.

Ceea ce face această invenție unică este faptul că nu utilizează resurse naturale, ci se bazează pe biocâmpul natural al ființelor vii din orice mediu, generând energie electrică cu rezultate diferite, pe baza observațiilor și rezultatelor explicate în fizica cuantică.

Aceasta deschide noi perspective în producția de energie, având potențialul de a revoluționa întreaga industrie energetică.

Inventatorii sunt încântați să prezinte această nouă invenție la Salonul Internațional de Inventică Euroinvent și sunt convinși că aceasta este o soluție inovatoare și sustenabilă pentru producerea de energie electrică, care poate avea un impact semnificativ asupra modului în care ne raportăm la energia pe care o consumăm. Sperăm că aceasta va fi doar începutul unei noi forme de energie care va contribui la protejarea mediului înconjurător și la dezvoltarea durabilă a societății noastre.

Vă invităm să descoperiți această inovație unică la Euroinvent 2023 și să fiți printre primii care vor experimenta această nouă formă de energie inovatoare și sustenabilă. De asemenea, veți avea ocazia să explorați cele mai noi invenții și inovații ale unor inventatori din întreaga lume, în cadrul unuia dintre evenimentele importante de acest fel din Europa.

Cu stimă,
Alexandru si Ileana Vlad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *